Over Parfumvergelijker

Parfumvergelijker is de grootste zoekmachine van parfum. Je vindt hier het grootste aanbod geuren en altijd de laagste prijs. Hoe werkt het precies? Parfumvergelijker bezoekt dagelijks meerdere malen tientallen parfumwebsites. Wij verzamelen de data en alle actuele prijsgegevens. Deze gegevens geven wij weer bij alle parfums. Je ziet direct waar de parfum het goedkoopste is. Daarnaast verzamelen wij ook alle beschikbare mililiters met bijbehorende prijzen. Het kan dus maar zo zijn dat je op zoek bent naar 50ml van de favoriete geur en uiteindelijk tot de conclusie komt dat 100ml nog goedkoper is.

Hier vind je alle parfums die worden aangeboden met daarbij altijd de laagste prijs en alle beschikbare winkels. Daarom vind je bij Parfumvergelijker.nl altijd de beste deal en laagste prijs!

Vragen?

Heeft u vragen over deze website neemt u contact op via ons contactformulier.

Kan ik veilig surfen op parfumvergelijker.nl?

Ja, dat kan! wij doen er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wil je weten hoe wij met persoonsgegevens omgaan? Bekijk dan even de privacy policy. Daarnaast werken wij alleen samen met gerenommeerde webwinkels die goed bekend staan, zodat u orignele parfums ontvangt en gemaakte afspraken ook worden nagekomen. Denk hierbij aan winkels als Wehkamp, Douglas en meer.

Heb je een vraag over een bestelling?

Wanneer je vragen hebt over een bestelling die je via Parfumvergelijker hebt gedaan bij een webwinkel adviseren we je om daar rechtstreeks contact mee op te nemen. Wij geen inzage in de bestelgegevens van de webwinkels. Wil je dat wij bemiddelen? Stuur ons dan even een mailtje.