Sisley Soir de Lune 100 ml eau de parfum

Sisley Soir de Lune 100 ml eau de parfum

152,57 - 166,95
Bestel nu direct voor € 152,57

Sisley brengt in 2006 het parfum Soir De Lune op de markt. De parfumeur is Dominique Ropion. Dit parfum van het modemerk Sisley is een modern en fruitig parfum. De ingrediënten zijn onder andere: roos, mimosa, jasmijn, lelie, koriander, citroen, bergamot, sinaasappel, iris, muskus, patchoeli, honing en sandelhout. Deze geurcompositie zorgt ervoor dat Sisley Soir de Lune een elegant, modern en intens parfum is. De sluiting van de flacon is gecreëerd door de Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof, het is een vrouw met een mooie hoed op haar hoofd. Een prachtige afwerking voor een heerlijk parfum Soir De Lune van het merk Sisley. (Parfumswinkel.nl)

Soir de Lune is een originele geur die op geen ander lijkt: elegant, intens en rijk. Een heerlijke moderne, bloemige chypre. Een creatieve geur naar een idee van mw. Isabelle d'Ornano die zijn betoverende sensualiteit en aantrekkingskracht onthult via de frisheid van zijn scherpe, kristalheldere noten, de vrouwelijkheid en elegantie van zijn bloemige noten, en het typische karakter van zijn hout- en muskusnoten. Een pure, elegante flacon, een sculpturale dop, ontworpen door de Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof, een doosje dat doet denken aan een sterrenhemel bij heldere nacht: dat is de luxueuze verpakking van Soir de Lune. Dit alles staat garant voor extracten van de hoogste kwaliteit en de zuiverste natuurlijke bestanddelen van de beste bronnen die beschikbaar zijn. (Iciparis.nl)

Soir de Lune is een originele geur die op geen ander lijkt: elegant, intens en rijk. Een heerlijke moderne, bloemige chypre. Soir de Lune, een creatieve geur naar een idee van mw. Isabelle d'Ornano, onthult zijn betoverende sensualiteit en aantrekkingskracht via de frisheid van zijn scherpe, kristalheldere noten, de vrouwelijkheid en elegantie van zijn bloemige noten, en het krachtige karakter van zijn hout- en muskusnoten. Een pure, elegante flacon, een sculpturale dop, ontworpen door de Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof, een doosje dat doet denken aan een sterrenhemel bij heldere nacht: dat is de luxueuze verpakking van Soir de Lune. Dit alles staat garant voor extracten van de hoogste kwaliteit en de zuiverste natuurlijke bestanddelen van de beste bronnen die beschikbaar zijn. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3473311980021
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Sisley Soir De Lune Eau de Parfum Spray 100 ml
€ 152,57
Sisley Soir De Lune Eau de Parfum Spray 100 ml bestellen
SISLEY SOIR DE LUNE EAU DE PARFUM SOIR DE LUNE
€ 156,75
SISLEY SOIR DE LUNE EAU DE PARFUM SOIR DE LUNE bestellen
Sisley Soir de Lune Eau Parfum (EdP) 100 ml
€ 159,14
Sisley Soir de Lune Eau Parfum (EdP) 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Sisley Soir De Lune - 100 ml - Eau De Parfum
€ 166,95
Sisley Soir De Lune - 100 ml - Eau De Parfum bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: