Sisley Eau du Soir 30 ml eau de parfum

Sisley Eau du Soir 30 ml eau de parfum

78,29 - 87,99
Bestel nu direct voor € 78,29

Sisley introduceert in 1999 het parfum Sisley Eau du Soir. Dit was het tweede parfum van het modemerk Sisley. Eau du Soir was voordat het op de markt gebracht werd het persoonlijke parfum van de Franse gravin ‘Isabelle d’Ornano’, zij creëerde het Sisley parfum ook. Sisley Eau du Soir is een vrouwelijk en elegant parfum. Het Eau du Soir parfum bevat ingrediënten van onder andere: citrus, amber, mandarijn, grapefruit, anjers, muskus, jasmijn en patchoeli. Deze compositie zorgt voor een harmonisch en sensueel parfum, geschikt voor elke gelegenheid. De sluiting van de flacon is ontworpen door de Poolse beeldhouwer Branislaw Kryzstof. Sisley heeft een uitgebreide Eau du Soir collectie op de markt gebracht. Het parfum is verkrijgbaar in drie formaten: Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray 100 ml, 50 ml en 30 ml. Ook heeft Sisley een Eau du Soir Bodycrème, deodorant spray en douchegel geintroduceerd, om zo de geurbeleving compleet te maken. Probeer het unieke Sisley parfum nu zelf. (Parfumswinkel.nl)

Geraffineerd, elegant en tijdloos: Eau du Soir verleidt vrouwen en benadrukt hun vrouwelijkheid, charme en elegantie, dag en nacht. Eau du Soir is een rijke, complexe geurige samenstelling die zijn subtiele harmonien en de perfecte contrasterende balans tussen de frisheid van citrusvruchten, de sensualiteit van bloemige en chyprenoten en de intensiteit van amber en muskus geleidelijk onthult. De elegantie van het langdurige geurspoor en de artistieke uitstraling van de flacon - voorzien van een sculpturale met 18-karaats matgoud beklede dop die is ontworpen door de Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof - maken dat Eau du Soir een echt uitzonderlijk parfum is, een geschenk dat magisch momenten eeuwig laat voortduren. Een eerbetoon aan oneindig veel vrouwelijkheid. (Iciparis.nl)

Geraffineerd, elegant en tijdloos: Eau du Soir verleidt vrouwen en benadrukt hun vrouwelijkheid, charme en elegantie, dag en nacht. Eau du Soir is een rijke, complexe, geurige samenstellingdie zijn subtiele harmonieën en de perfecte contrasterende balans tussen de frisheid van citrusvruchten, de sensualiteit van bloemige en chyprenoten en de intensiteit van amber en muskus geleidelijk onthult. De elegantie van het langdurige geurspoor en de artistieke uitstraling van de flacon – voorzien van een sculpturale, met 18-karaats matgoud beklede dop die is ontworpen door de Poolse beeldhouwer Bronislaw Krzysztof – maken dat Eau du Soir een echt uitzonderlijk parfum is, een geschenk dat magisch momenten eeuwig laat voortduren... Een eerbetoon aan oneindig veel vrouwelijkheid. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3473311960009
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray 30 ml
€ 78,29
Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray 30 ml bestellen
SISLEY EAU DU SOIR EAU DE PARFUM EAU DU SOIR
€ 79,35
SISLEY EAU DU SOIR EAU DE PARFUM EAU DU SOIR bestellen
Sisley Eau du Soir de Parfum (EdP) 30 ml
€ 79,56
Sisley Eau du Soir de Parfum (EdP) 30 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Sisley Eau du Soir - 30 ml - Eau de Parfum
€ 87,99
Sisley Eau du Soir - 30 ml - Eau de Parfum bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: