Marc Jacobs Daisy 100 ml eau de toilette

Marc Jacobs Daisy 100 ml eau de toilette

68,00 - 78,03
Bestel nu direct voor € 68,00

In 2007 heeft Marc Jacobs het parfum Daisy op de markt gebracht. Het is een zonnige, frisse en vrouwelijke geur. Marc Jacobs Daisy is een magische en verleidelijke geur die is ontwikkeld voor jonge, onafhankelijke vrouwen. Marc Jacobs heeft het parfum in samenwerking met parfumeur Alberto Morillas ontwikkeld voor vrouwen met een soft, fris en nonchalant karakter. De hoofdingrediënten van Daisy zijn witte margrieten en viooltjes. Daisy betekent niet voor niets "margriet" in het Engels. Het parfum Daisy symboliseert en versterkt het merk Marc Jacobs. Verwen jezelf met het magische en zomerse aroma van Marc Jacobs Daisy. Fan van Daisy? Probeer dan ook eens de verschillende varianten van Daisy die op de markt zijn gekomen. (Parfumswinkel.nl)

MARC JACOBS DAISY EAU DE TOILETTE Verlies jezelf in #DAISYTIME met een parfum dat je laat dromen van blauwe luchten en zomerse taferelen. Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Het is de speelse parfumfles die je over de streep trekt, een combinatie van raffinement met ouderwets en olijk, met een bont palet van witte en gele madeliefjes. Deze mooie, bloemige geur vat de essentie van het Daisy-meisje, die positief in het leven staat en nog steeds een beetje wild is. Bloemige geur Topnoot wilde bessen, witte viool Hartnoot jasmijn Basisnoot sandelhout In Daisy's musthave flacon vermengen topnoten van sappige bessen en zachte witte viooltjes zich tot een onweerstaanbaar frisse, uitstralende geur, terwijl het hart van fluweelzacht jasmijn de levendigheid van de bloemen benadrukt. De dromerige drydown van sandelhout laat een warm en sensueel aura achter, waarmee een delicaat en romantisch contrast teweeg wordt gebracht. Als je op zoek bent naar een parfum als cadeau, neem dan dit schitterende parfum voor vrouwen die vrijgevochten en romantisch zijn en vol in het leven staan - alles waar het Marc Jacobs Daisy-meisje voor staat. (Iciparis.nl)

Daisy is een zonnige, frisse en vrouwelijke geur. Een fris parfum wat een heldere, betoverende en verleidelijke geur uitstraalt en dat jong en gelukkig is. Marc Jacobs zorgt altijd voor onverwachtse accenten en zo doet hij dat ook bij Daisy. De vrouwen die dit parfum dragen zijn zacht, fris, hebben een nonchalante charme en zorgen voor dat beetje extra. De hoofdingrediënten van dit jonge parfum zijn witte margrieten en viooltjes. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
31655513034
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Marc Jacobs Daisy 100 ml - Eau de toilette - for Women
€ 68,00
Marc Jacobs Daisy 100 ml - Eau de toilette - for Women bestellen
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray 100 ml
€ 71,32
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray 100 ml bestellen
MARC JACOBS DAISY DAISY EAU DE TOILETTE
€ 73,24
MARC JACOBS DAISY DAISY EAU DE TOILETTE bestellen
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette (EdT) 100 ml
€ 78,03
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette (EdT) 100 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: