Hugo Boss Boss Bottled Tonic 100 ml eau de toilette

Hugo Boss Boss Bottled Tonic 100 ml eau de toilette

55,28 - 79,95
Bestel nu direct voor € 55,28

Hugo Boss Bottled Tonic is een frisse aanwinst van de beroemde Boss Bottled van Hugo Boss. De geur laat een nieuwe kant zien van de man van vandaag. De geur nodigt u uit om pas op de plaats te maken en een frisse blik te werpen op de weg naar success.Boss Bottled Tonic is een sprankelende, krachtige geur. De geur vormt een elegante mix van verfijnde noten van citrusvruchten, specerijen en houtaccenten die het klassieke parfum een lichtere en pittige dimensie geeft.Boss Bottled Tonic opent met een pittige grapefruit, bittere sinaasappel, citroen en appel, die meteen een frisse stoot energie geeft. Deze dynamische balans tussen verfijning en bittere nuances weerspiegelt het leven van de man van vandaag. (Drogisterij.net)

Boss Bottled Tonic is een houtachtige, kruidige herengeur van het merk Hugo Boss. Het parfum is bedoeld voor moderne mannen die streven naar succes. Verfrissend en niet te intens. Hugo Boss Bottled Tonic is uitgebracht in 2017. Het parfum opent fris en fruitig met roze grapefruit, friszure citroen, frisse appel en pomerans: ook wel zure of bittere sinaasappel genoemd. Het hart bestaat uit kruidige en pittige geurnoten van gember, kaneel, kruidnagel en geranium. Tot de basis behoren vetiver en diverse houtnoten. De flacon heeft een lichtblauwe kleur en een zilveren dop. Hugo Boss Bottled Tonic is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray 200 ml, 100 ml en 50 ml. (Parfumswinkel.nl)

BOSS BOTTLED TONIC EAU DE TOILETTE Net als een goed pak is BOSS BOTTLED TONIC Eau de Toilette chic en gedistingeerd. Streef met deze geur naar succes. De belichaming van de moderne mannelijkheid in een unieke, sprankelende geur; BOSS BOTTLED TONIC zet jou op scherp om je doelen te bereiken. Frisse geur Topnoten Grapefruit, pomerans, citroen Hartnoten Gember, Kruidnagel, Geranium, Kaneel Basisnoten Vetiver De geur is buitengewoon fris en geeft de BOSS-man nieuwe energie bij elke spray. (Iciparis.nl)

Hugo Boss Bottled Tonic is een frisse aanwinst van de beroemde Boss Bottled van Hugo Boss. De geur laat een nieuwe kant zien van de man van vandaag. De geur nodigt u uit om pas op de plaats te maken en een frisse blik te werpen op de weg naar success. Boss Bottled Tonic is een sprankelende, krachtige geur. De geur vormt een elegante mix van verfijnde noten van citrusvruchten, specerijen en houtaccenten die het klassieke parfum een lichtere en pittige dimensie geeft. Boss Bottled Tonic opent met een pittige grapefruit, bittere sinaasappel, citroen en appel, die meteen een frisse stoot energie geeft. Deze dynamische balans tussen verfijning en bittere nuances weerspiegelt het leven van de man van vandaag. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8005610255668
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hugo Boss Bottled Tonic Eau De Toilette 100ml
€ 55,28
Hugo Boss Bottled Tonic Eau De Toilette 100ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hugo Boss Bottled Tonic Edt Spray 100 ml
€ 61,00
Hugo Boss Bottled Tonic Edt Spray 100 ml bestellen
Hugo Boss Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray 100 ml
€ 70,01
Hugo Boss Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray 100 ml bestellen
BOSS BOTTLED TONIC BOSS BOTTLED TONIC EAU DE TOILETTE
€ 71,92
BOSS BOTTLED TONIC BOSS BOTTLED TONIC EAU DE TOILETTE bestellen
Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette (EdT) 100 ml
€ 72,11
Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette (EdT) 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hugo Boss Boss Bottled Tonic 100 ml eau de toilette spray
€ 79,95
Hugo Boss Boss Bottled Tonic 100 ml eau de toilette spray bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: