Emporio Armani SHE 30 ml eau de parfum

Emporio Armani SHE 30 ml eau de parfum

36,00 - 55,95
Bestel nu direct voor € 36,00

Emporio Armani She is een parfum van Giorgio Armani en is in 1998 op de markt gebracht. Emporio Armani She is een populaire damesgeur binnen de Emporio Armani lijn. Dit parfum is een bloemige, oriëntaalse geur met een klassieke geursterkte. De geur opent fruitig met de topnoten ananas, mandarijn, limoen, peer, bergamot en tuberoos. Het hart is bloemig en bevat de ingrediënten jasmijn, lelietjes-van-dalen, iriswortel en heliotroop. Basisnoten van Emporio Armani She zijn vanille, sandelhout, muskus, tonkaboon, ceder, amber en amandel. Deze zachte, vrouwelijke geur typeert de individualiteit van de moderne vrouw. Emporio Armani She heeft een hoge verleidingskracht en is geschikt voor elke gelegenheid op ieder moment van de dag. Dit maakt She tot een verfijnde en rijke geur. De flacon is een opvallende verschijning omdat deze afwijkt van de standaard parfumfles. De geur wordt namelijk omhult door een gouden, stalen huls. Een leuk detail van de flacon is dat de flacon She en de mannelijke versie He precies in elkaar passen. Geniet nu van de heerlijke geur en bestel Emporio Armani She Eau de Parfum Spray 100 ml of kies voor de Eau de Parfum Spray 75 of 50 ml! (Parfumswinkel.nl)

Emporio Armani She is voor de vrouw die weet wat ze wil en haar eigen weg gaat. De geur is elegant, uitgebalanceerd en herkenbaar krachtig enerzijds en zacht en intiem anderzijds. Ontdek deze unieke mix van kostbare ingrediënten als jasmijn, heliotroop, vanille en musk. (Iciparis.nl)

Emporio She is een van de meest populaire geuren uit de Emporio Armani lijn. De zachte, vrouwelijke Eau de Parfum weerspiegelt de individualiteit van de moderne vrouw. Emporio Armani She is een oriëntaalse vanille geur. De topnoot van Armani She bevat ananas, limoen, tuberoos, mandarijn, peer en bergamot. De hartnoot wordt gevormd door iriswortel, jasmijn, heliotroop en lelietjes-van-dalen, de basisnoot bestaat uit sandelhout, tonkaboon, amber, muskus, vanille, ceder en amandel. (Douglas.nl)

Armani Emporio She EDP 30 ml. Armani Emporio She eau de parfum. Emporio She eau de parfum van Giorgio Armani. Het in 1998 gelanceerde parfum omarmt de vrouw met een eigen wil. De geur is een samenstelling van Oosterse bloemen. De flacon heeft een inhoud van 30 ml. (Parfumpostorder.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3360372061786
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Emporio Armani for Women - Eau de Parfum
€ 36,00
Emporio Armani for Women - Eau de Parfum bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Emporio Armani SHE 30 ml eau de parfum spray
€ 42,69
Emporio Armani SHE 30 ml eau de parfum spray bestellen
Giorgio Armani Emporio Armani She Eau de Parfum Spray 30 ml
€ 43,66
Giorgio Armani Emporio Armani She Eau de Parfum Spray 30 ml bestellen
EMPORIO ARMANI ELLE EAU DE PARFUM
€ 44,25
EMPORIO ARMANI ELLE EAU DE PARFUM bestellen
Giorgio Armani Eau de Parfum (EdP) 30 ml - gold
€ 44,37
Giorgio Armani Eau de Parfum (EdP) 30 ml - gold bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Armani Emporio She EDP 30 ml
€ 55,95
Armani Emporio She EDP 30 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: