Calvin Klein Euphoria 30 ml eau de parfum

Calvin Klein Euphoria 30 ml eau de parfum

40,95 - 52,99
Bestel nu direct voor € 40,95

CK EUPHORIA FOR WOMEN EAU DE PARFUM Laat je fantasie de vrije loop: Verwen je huid overdadig met Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum, een intens exotisch parfum voor vrouwen. Verkrijgbaar bij ICIPARIS XL. Voor de vrouw die smacht naar een geur die dag en nacht blijft hangen, is Euphoria Eau de Parfum intens, provocatief en uiterst verslavend. Bereid je voor op alle complimentjes . Euphoria is voor jou als je van een oriëntaalse geur houdt, met sappig fruit en verleidelijke bloemige tonen die contrasteren met een zware, romige impressie. Dromerig. Het parfum opent met een explosie van granaatappel en sappige kaki, gevolgd door een mysterieuze en bedwelmende melange van zwoele orchideeën en dauwzachte lotusbloesem. De drydown laat een blijvende indruk achter van vloeibaar amber en mahonie, die samenkomen met sensuele muskustonen en een verslavend romig slotakkoord. Euphoria verschijnt in een beeldig gepolijst parfumflesje, een flacon met zachte welvingen, zo begeerlijk dat dit het perfecte geschenk voor haar vormt. Sappige oriëntaalse geur Topnoot granaatappel Hartnoot orchidee en lotus Basisnoot amber, musckus, romig akkoord (Iciparis.nl)

Calvin Klein lanceerde in 2005 het parfum Euphoria, een oriëntaals bloemig parfum. Euphoria is geïnspireerd op de vrouw die los wilt breken uit sleur van het dagelijks leven. Op zoek naar een spannende wereld vol plezier, verrassingen en verleidingen. Het parfum is een contrast tussen exotische vruchten en verleidelijke bloemen. De topnoot granaatappel vloeit over in het hart van lotus en orchidee. Deze compositie geeft de geur een rijk, romig en verleidelijke noot. De basis van Calvin Klein Euphoria bestaat uit viooltje, amber, muskus en mahoniehout. Ontdek nu zelf de verleidelijke geur van Euphoria! Calvin Klein Euphoria is de winner van de FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006. (Parfumswinkel.nl)

Sensueel, mysterieus glamourous en oplichtend. Calvin Klein Euphoria is een exotisch bloemige en fruitige geur. De geur is stralend en verleidelijk als de fruitige tonen die er in zitten. Euphoria van Calvin Klein is mysterieus en aanlokkelijk, zoals donkere, exotische bloemen. Het nodigt uit tot het genieten van leven. De belangrijkste noten in deze eau de parfum zijn rozenbottel, Japanse appel, groene blaadjes, lotus, zwarte orchidee, rood hout, zwarte viooltjes en amber. (Douglas.nl)

Calvin Klein Euphoria EDP 30 ml. Euphoria door Calvin Klein is een orientale geur die exotische vruchten contrasteert met verleidelijke florale accenten en een creme achtige noot. (Parfumpostorder.nl)
Categorie Merk EAN(s)
88300162574
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Calvin Klein Euphoria 30 ml Eau De Parfum Spray
€ 40,95
Calvin Klein Euphoria 30 ml Eau De Parfum Spray bestellen
CALVIN KLEIN EUPHORIA F. EUPHORIA WOMEN EAU DE PARFUM SPRAY
€ 41,36
CALVIN KLEIN EUPHORIA F. EUPHORIA WOMEN EAU DE PARFUM SPRAY bestellen
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum Spray 30 ml
€ 41,95
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum Spray 30 ml bestellen
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum (EdP) 30 ml - lil, silber
€ 48,96
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum (EdP) 30 ml - lil, silber bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Calvin Klein Euphoria EDP 30 ml
€ 52,99
Calvin Klein Euphoria EDP 30 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: