Calvin Klein Eternity for Men 50 ml eau de toilette

Calvin Klein Eternity for Men 50 ml eau de toilette

33,69 - 54,95
Bestel nu direct voor € 33,69

CK ETERNITY FOR MEN EAU DE TOILETTE De romanticus valt als een blok voor Calvin Klein Eternity For Men Eau de Toilette, de gevoelige en toch mannelijke, krachtige en tegelijkertijd verfijnde geur voor mannen. Verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Een klassieker die altijd modern blijft; Calvin Klein Eternity is voor de man bij wie familie, werk, gezondheid en geluk allemaal in balans zijn. Hij is blij met zichzelf, met de mensen om hem heen en met zijn wereld. Eternity for Men is een frisse geur met houtnoten, waarin heldere, koele tonen samengaan met warmere ingrediënten. Deze zelfverzekerde geur kent groene, botanische topnoten, die in evenwicht zijn met de kruidige toets van salie en basilicum in de hartnoot, die afgerond wordt met een basis van ceder die de hele dag op de achtergrond aanwezig blijft. Eternity For Men, een gedistingeerd parfum voor mannen, is verfrissend en uitbundig, waarbij de vormgeving van de parfumfles de essentie verbeeldt van de man die de balans tussen zichzelf en zijn wereld gevonden heeft. (Iciparis.nl)

Eternity for Men van het modehuis Calvin Klein werd twee jaar later gelanceerd dan de vrouwelijke variant uit 1988. Dit parfumduo is sinds de lancering razend populair en is een echte klassieker geworden. Eternity werd ontwikkeld als eerbetoon aan het huwelijk van Calvin Klein. Eternity for Men symboliseert de moderne man: gevoelig maar toch mannelijk, verfijnd maar toch sterk. Het parfum heeft een aromatische fougère geur en opent met noten van lavendel, mandarijn, bergamot en citroen. Het hart vouwt zich open met akkoorden van koriander, lelie, oranjebloesem, jeneverbes, basilicum, jasmijn, salie, lelietje-van-dalen en geranium. Het parfum Calvin Klein Eternity for Men kan niet ontbreken in de collectie van een echte parfumliefhebber. Het parfum is gecreëerd door Carlos Benaim. (Parfumswinkel.nl)

Calvin Klein Eternity for Him is de belichaming van de modern man; gevoelig maar mannelijk, verfijnd maar sterk met levenskracht en zelfvertrouwen. CK Eternity is een klassieke, verfrissende geur die opwindend en duidelijk mannelijk is. De topnoot van deze Calvin Klein Eau de Toilette bevat lavendel, mandarijn, bergamot en citroen, de hartnoot bestaat uit koriander, lelie, oranjebloesem, jeneverbes, basilicum, jasmijn, salie, lelietje-van-dalen en geranium. Eternity for Him heeft een basis van sandelhout, amber, muskus, vetiver en Braziliaans rozenhout. (Douglas.nl)

Calvin Klein Eternity Men eau de toilette, vapo. Inhoud: 50 ml. Herengeur. (Parfumpostorder.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8718758319559, 88300605309
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Calvin Klein Eternity For Men - 50 ml - Eau de toilette
€ 33,69
Calvin Klein Eternity For Men - 50 ml - Eau de toilette bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Calvin Klein Eternity for Men 50 ml eau de toilette spray
€ 35,00
Calvin Klein Eternity for Men 50 ml eau de toilette spray bestellen
ETERNITY FOR MEN EAU DE TOILETTE SPRAY
€ 42,94
ETERNITY FOR MEN EAU DE TOILETTE SPRAY bestellen
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette Spray 50 ml
€ 42,98
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette Spray 50 ml bestellen
Calvin Klein Eternity For Men Eau de Toilette (EdT) 50 ml - grün
€ 51,52
Calvin Klein Eternity For Men Eau de Toilette (EdT) 50 ml - grün bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Calvin Klein Eternity EDT 50 ml
€ 54,95
Calvin Klein Eternity EDT 50 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: