Cacharel Noa 100 ml eau de toilette

Cacharel Noa 100 ml eau de toilette

54,01 - 89,95
Bestel nu direct voor € 54,01

Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Fm laat je fonkelen en is een van de meest populairste vrouwen geuren. De lichtgevende parel die in het flesje drijft lokt je naar deze geur toe. Laat je fascineren door deze parel en laat je betoveren door dit heerlijke vrouwen parfum. Noa neemt je mee naar de sprookjesachtige wereld van bewonderingen en betoveringen.Een geur als de toetreding tot een magische wereld: witte musktonen komen samen met vibrerende koriander, stralende pioenroos en de liefkozende warmte van benzoë. Een geur die vertelt over vrouwelijkheid, wijsheid en hoop. Noa - de geur van inspiratie.Inhoud: 100mlGeurnoot: bloemig, fruitig (Drogisterij.net)

Het parfum Noa is in 1998 geïntroduceerd door het merk Cacharel. Noa is een luxe,tijdloze bloemengeur en staat voor een dromerige, wijze en fascinerende vrouw. Deze zachte vrouwelijke geur bevat warme aroma's van bloemen, fruit en noten. Cacharel Noa laat je fonkelen en is een van de meest populairste vrouwen geuren en is vaak terug te vinden in verschillende vrouwen top 10 van best verkochte parfums. De lichtgevende parel die in het flesje drijft lokt je naar deze geur toe. Laat je fascineren door deze parel en laat je betoveren door dit heerlijke vrouwenparfum. Cacharel Noa neemt je mee naar de sprookjesachtige wereld van bewondering en betoveringen. Bij de parfum is de flacon elegant en heeft vrouwelijke rondingen. In de flacon drijft de sprankelende parel. (Parfumswinkel.nl)

Noa is een subtiele, warme en vrouwelijke geur. Het parfum werd geïntroduceerd in 1998 en is een grote favoriet onder veel vrouwen. Noa is namelijk al jaren één van de meest populaire damesgeuren. Noa van Cacharel bevat warme aromas van bloemen, fruit en noten. De geur is aan het begin fris en sprankelend door de toegevoegde koriander. De basis van de geur is warm en romantisch door ingrediënten als witte muskus, pioenroos, cederhout en de diepe warmte van koffie en wierook. De lichtgevende parel die in het flesje van Noa drijft is een subtiele toevoeging en belichaamt de transparante en lichte geur. Laat u betoveren door Noa van Cacharel. (Iciparis.nl)

De geur met een visie - de geur die bij de nieuwe eeuw past: Noa van Cacharel. Voor de moderne vrouw die met vertrouwen naar de toekomst kijkt. Vol tedere vrouwelijkheid en innerlijke harmonie. In het begin, natuurlijk en spontaan door de frisheid en kruidige koriander, terwijl in het vrouwelijke bloemige hart een bouquet van witte pioenrozen bloeit. In de achtergrond straalt de transparantie van de witte muskus en de diepe warmte van koffie en wierook. De verstuiver zorgt voor een goede verdeling van de geur en deze wordt onderstreept door de presentatie: een teer bolletje, waarin het licht van een kostbare parel weerkaatst. Als een symbool voor het waardevolle en geheimzinnige van deze wereld. (Douglas.nl)

Cacharel NOA eau de toilette, vapo. Inhoud: 100 ml. Damesgeur. (Parfumpostorder.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3360373016358
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Cacharel Noa- Eau de toilette - 100 ml - for Women
€ 54,01
Cacharel Noa- Eau de toilette - 100 ml - for Women bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cacharel Noa 100 ml eau de toilette spray
€ 55,00
Cacharel Noa 100 ml eau de toilette spray bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw 100ml
€ 59,45
Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw 100ml bestellen
Cacharel Noa Eau de Toilette Spray 100 ml
€ 63,85
Cacharel Noa Eau de Toilette Spray 100 ml bestellen
NOA EAU DE TOILETTE
€ 70,39
NOA EAU DE TOILETTE bestellen
Cacharel Noa Eau de Toilette (EdT) 100 ml - klar
€ 84,47
Cacharel Noa Eau de Toilette (EdT) 100 ml - klar bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cacharel Noa EDT 100 ml
€ 89,95
Cacharel Noa EDT 100 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: