Bulgari Man 100 ml eau de toilette

Bulgari Man 100 ml eau de toilette

59,95 - 89,03
Bestel nu direct voor € 59,95

BVLGARI MAN is een houtachtige geur met oosterse noten, een elegante en verfijnde visie van mannelijkheid voor een authentieke, charismatisch en stralende man. Een origineel signatuur van grote moderniteit. (Iciparis.nl)

Ook dit parfum van Bvlgari heeft een Oosterse houtachtige geur. Bvlgari Man werd geïntroduceerd in 2010 en werd wederom gemaakt door Alberto Morillas. We kunnen wel stellen dat Morillas de man achter de herengeuren van Bvlgari is. Topnoten van Bvlgari Man zijn lotus, bergamot, violet blad, vetiver, sandelhout, kasjmier hout, benzoë, honing, amber en musk. Alle parfums van Bvlgari hebben dezelfde basisingrediënten. Morillas zegt het volgende over het parfum: “Ik ben geïnspireerd door de mediterrane mannen en vrouwen. In drie woorden is het parfum dan ook: modern, sexy en exclusief voor mannen.” De flacon van het parfum laat zien dat het parfum inderdaad modern en sexy is. Fan van Bvlgari? Probeer dan ook eens de andere geuren in ons assortiment. (Parfumswinkel.nl)

BVLGARI MAN is een houtachtige geur met oosterse noten, een elegante en verfijnde visie van mannelijkheid voor een authentieke, charismatisch en stralende man. Een origineel signatuur van grote moderniteit. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
783320971525
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Bvlgari Man - 100 ml - Eau de toilette
€ 59,95
Bvlgari Man - 100 ml - Eau de toilette bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bulgari Man 100 ml eau de toilette spray
€ 69,00
Bulgari Man 100 ml eau de toilette spray bestellen
BVLGARI MAN EAU DE TOILETTE
€ 73,12
BVLGARI MAN EAU DE TOILETTE bestellen
Bvlgari Man Eau de Toilette Spray 100 ml
€ 73,13
Bvlgari Man Eau de Toilette Spray 100 ml bestellen
Bvlgari Man Eau de Toilette (EdT) 100 ml
€ 89,03
Bvlgari Man Eau de Toilette (EdT) 100 ml bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: