Azzaro Chrome 100 ml after shave flacon

Azzaro Chrome 100 ml after shave flacon

36,50 - 59,00
Bestel nu direct voor € 36,50

Azzaro Chrome werd in 1996 op de markt gebracht. Het parfum is de handtekening van ontwerper Louis Azzaro. Hij wilde een parfum creëren voor de uitdagende man. Deze man houdt van avontuur en pit. De ingrediënten die volgen Louis Azzaro perfect bij deze man passen zijn onder andere: rozemarijn, ananas, bergamot, jasmijn, cyclaam, kardemom, sandelhout, tonkaboon, muskus en ceder. Azzaro Chrome is dankzij deze geurnoten een fris en mannelijk parfum. De flacon van Azzaro Chrome straalt mannelijkheid en frisheid uit. Dit past perfect bij het parfum. (Parfumswinkel.nl)

Dankzij Chrome wordt het dagelijks ochtendritueel een heerlijk moment van welzijn De blauwachtige emulsie is een fluïde en is niet vet. Deze lotion verzorgt de mannenhuid en werkt als een kalmerende streling voor de huid (extracten van aloë) die door het scheren extra gevoelig kan zijn. (Iciparis.nl)

De aftershave lotion voedt en verfrist de huid na het scheren en bevat een vleugje houtige, frisse mannelijkheid. De metallic blauwe ogen van Loris Azzaro waren de inspiratie voor Chrome, de geur die je betovert door de frisse, houtige mannelijkheid. Chrome belichaamt kracht en tederheid en is het symbool voor waardevolle momenten. Het eerste facet van de geur bevat bergamot, grapefruit, gember, muskus en hedion. Het hart van de geur bevat anijs en korstmos en het laatste facet bevat exotisch hout, mate en amber. (Douglas.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3351500920105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Azzaro Chrome Splash - 100 ml - Aftershave Lotion
€ 36,50
Azzaro Chrome Splash - 100 ml - Aftershave Lotion bestellen
Azzaro Chrome Aftershave Lotion 100 ml
€ 49,28
Azzaro Chrome Aftershave Lotion 100 ml bestellen
AZZARO CHROME CHROME AFTER SHAVE LOTION SPLASH
€ 54,04
AZZARO CHROME CHROME AFTER SHAVE LOTION SPLASH bestellen
Azzaro Chrome Lotion Aftershave 100 ml
€ 54,17
Azzaro Chrome Lotion Aftershave 100 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Azzaro Chrome 100 ml after shave flacon
€ 59,00
Azzaro Chrome 100 ml after shave flacon bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: